پالایشگاههای اروپایی با تامین بیش از نیاز نفت روبرو شده اند و هنوز کمبود عرضهای که پیش بینی شده بود با ممنوعیت نفت روسیه پیش خواهد آمد، اتفاق نیفتاده است.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به برنامه های مربوط به افزایش ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی از ری به شمال کشور گفت: با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، با انحصار شکنی از شرکت های خارجی، فناوری پیگرانی هوشمند خطوط لوله در کشور در حال عملیاتی شدن است.
عضو هیات مدیره کانون جایگاهداران سوخت کشور با بیان اینکه در کلانشهر اهواز حتی یک قطره بنزین سوپر و یورو ۴ توزیع نمیشود، گفت: پیگیریهای بسیاری از شرکت پخش فرآوردههای نفتی کشور و استان خوزستان انجام شده تا بر اساس مصوبه هیات دولت بنزین یورو ۴ و سوپر در کلانشهر اهواز توزیع شود اما چنین اتفاقی نمیافتد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران از تمرکز حسابهای بانکی این شرکت در حساب واحد نزد بانک مرکزی و زیر نظر خزانه کل کشور، تا هفته نخست بهمن امسال خبر داد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: این توانمندی و تکنولوژی در کشور وجود دارد که «وی. بی» و «نفت کوره» را به فرآورده معمولی تبدیل کند اما اجازه تبدیل آن داده نمی شود.
آمارها حاکی از آن است که در سال ۱۴۰۰ رکورد انتقال ۱۲۸ میلیارد لیتر نفت خام و فرآوردههای نفتی مشخصا ۶۸ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۰ میلیارد لیتر فرآورده نفتی به ثبت رسیده، بدین ترتیب میتوان گفت در سال گذشته روزانه ۳۵۰ میلیون لیتر نفتخام و فرآورده انتقال یافته است.
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت گفت: پایان ۱۴۰۱، آخرین فرصت وزارت نفت برای مجهز کردن ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه سوخت به تجهیزات طرح کهاب است، اما تاکنون فقط در ۲۵۰ جایگاه، هر سه مرحله این طرح اجرایی شده است.
رییس انجمن صنفی جایگاهداران سوخت خوزستان با انتقاد شدید از عدم توزیع بنزین یورو ۴ و بنزین سوپر در جایگاههای سوخت استان گفت: در حال حاضر در جایگاههای سوخت خوزستان فقط بنزین معمولی عرضه میشود.